Тук има 448 019 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  3-стаен, град София, Хладилника •  312 600 EUR • ID 23591688 — holmes.bg - [2]
10 Увеличи

Продава 3-стаен град София, ХладилникаID: 23591688

Виж на картата
312 600 EUR
Цената е с включено ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 128 m2
  • Етаж
  • 3-ти
  • ГАЗ
  • ДА
  • Особености
  • Асансьор / Тухла, 23591688
Допълнителна информация:
Предлагаме за продажба тристаен апартамент, разположен в сграда ново строителство, с предстоящо издаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация, през месец март 2024 г. Изложение: юг/изток/север. Жилището е на 4-ти етаж, разполага с антре, две спални, просторен хол, трапезария, кухня или кухненски бокс, две бани с тоалетна, остъклена тераса, мазе.

Предимства на имота:
Иновативното строителство отговаря на френските изисквания за съвременен комфорт, уют, функционалност и качество. Площите са максимално оползотворени, проектирани за удобство, простор и модерна визия на всеки дом.

Сградата е луксозно изпълнение, с външна облицовка изцяло с камък.
- Конструкция: Монолитна бетонена антиземетръсна конструкция, зидарията с тухла 'Wienerberger' с дебелина от 25 см и допълнителни обшивки, със звукоизолация между апартаментите. Вътрешните преградни стени в апартаментите са шумоизолирани, също с тухла 'Wienerberger', завършени с боядисана в бял латекс мазилка и подова замазка.
- Фасада: Вентилируеми фасадни обшивки от светъл чист Врачански варовик от Булкам Декор, италиански структурен гранит Nero Impala и цялостна изолация от каширана минерална вата с дебелина 14 см.
- Дограма: Последно поколение алуминиеви профили Reynaers Masterline 8 Hi, троен стъклопакет Saint Gobain с прекъснат термомост и с два цвята на профилите по RAL 7016 отвън и бели отвътре, реализация на Валда.
- Входни врати: Блиндирани пожароустойчиви врати с МДФ с механично и електронно управление. Сегментни автоматизирани гаражни врати за всички гаражи, реализация на Логел.
- Отопление: топла вода, газ: Сградата е изцяло обезпечена с качествена газова инсталация. За всеки апартамент Рувекс монтира самостоятелен френски газов котел De Dietrich и италиански радиатори Global. Монтира се и цялостна система с обратими климатици De Dietrich с подходяща мощност. Предвидена е и възможност за допълнителен монтаж на електрически бойлер.
- Силни и слаби токове: Реализацията на цялостната електрическа инсталация е от ЕлКор с материали на Schneider Electric и Legrand. Оптичен кабел е предвиден до всеки апартамент с възможности за включване към всички национални оператори. Домофонната цифрова инсталация на HiKVision е интелигентна видео уредба, с цветни терминали и автоматично разпознаване. Предвидени са видеонаблюдение и периметрова охрана. Пожароизвестителната централа е на италианската фирма INIM.
- Асансьори: Модерни бързи пътнически с безшумно електрическо задвижване на водещ производител 'Schindler' с мотор и кабина от най-новата гама.

В сградата се предлагат за продажба и четиристайни апартаменти.

Код на оферта:5849
За информация: +359 877 214 549
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 15:28 на 23 януари, 2024 год. Обявата е посетена 5 пъти
Брокер:
Габриела Георгиева

Личен телефон: +359 877 214 549

Още оферти от Габриела Георгиева:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БРЕЙН ТРЪСТ
БРЕЙН ТРЪСТ
град София, р. София, ж.к. Лозенец, бул. Джеймс Баучър No 76А, партер

Офис телефони: 02/4394000
Телефон: 02/4394000

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: