Тук има 447 873 обяви за имоти
Търси + Добави Бележник
Продава  Къща, град София, Горна баня •  830 000 EUR • ID 23541290 — holmes.bg - [2]
7 Увеличи

Продава Къща град София, Горна баняID: 23541290

Виж на картата
830 000 EUR
Цената е без ДДС
Запиши имота в Бележника
Super Credit
  • Квадратура
  • 345 m2
  • Етаж
  • 2-ри
  • ГАЗ
  • ДА
  • ТEЦ
  • Лок.отопл.
  • Особености
  • В строеж / С гараж / Видео наблюдение / Контрол на достъпа / Охрана / В затворен комплекс / Тухла, 23541290
Допълнителна информация:
Sunny View е комплекс, съставен от модерни и устойчиви къщи, осигуряващи естествена, чиста и сигурна среда на живот в покрайнините на София. Разположен на площ от 37 декара над кв. Горна Баня, проектът осигурява най-чистия въздух в близост до Столицата, непокътнати природа и почва в допълнение на удобството и комуникативността на града.

Sunny View се състои от 45 къщи, изградени при плътност на застрояване от само 15% и осигуряващи над 70% озеленяване сред тях. Квадратурите им варират между 345 и 596 кв. м. , а самостоятелните дворове са между 278 до 1587 кв. м. Ориентирани югоизточно, къщите са проектирани така, че да не се засенчват една друга, както и взаимно да не отнемат от гледките си. Устройството, големината, разположението в комплекса и наличието на сутеренно ниво са част от факторите, които индивидуализират шестте различни типа къщи.

Огрян от слънцето през целия ден, Sunny View осигурява запомнящи се панорами към София и към Витоша планина. Липсата на интензивен автомобилен трафик и преминаващите в района въздушни течения осигуряват постоянно проветрение и възпрепятстват задържането на мъгли, гаранция за здравословна и спокойна обкръжаваща среда.

За удобството на живущите са осигурени компактен супермаркет, външен фитнес, детска площадка, тенис корт и баскетболно игрище. Заложената поддръжка, 24 часовата жива охрана, възможността за изграждане на индивидуална фотоволтаична система и присъединяването на комплекса към наличната в района централна канализация придават допълнителна стойност към потенциала на бъдещата инвестиция в нов устойчив дом за Вас и хората, на които държите.

Избирайки Sunny View имате възможност да се наслаждавате на красотата на природата, местните забележителности и богато биоразнообразие в допълнение на разположените на пешеходно разстояние веломаршрути и немаркирани пътеки.

Площ: 345 кв. м.
Площ на парцела: 675 кв. м.

Ниво вътрешен двор: гараж за две коли, техническо помещение, коридор, килер, преддверие, коридор и стълбище, кухня с трапезария и дневна, тоалетна за гости.

Втори етаж: четири спални с прилежащи бани, дрешник към родителската спалня, перално помещение, стълбище и коридор.

Местоположение:

Разположен в полите на Витоша, в най слънчевата и спокойна част на София, облагороден с чист въздух и поразителни гледки към планината и града;
В близост до екологичния район на Бонсови поляни, както и до ресторанти и Италианския лицей;
Градски транспорт до комплекса;
Околовръстен път на разстояние 7 мин. София център 25 мин. ;
Разстояние до спирка на метро 10 мин.

Станете част от идеалното място за живеене, където да отгледате Вашето семейство в духа на здравословния и необезпокояван начин на живот.

Цената е без включено ДДС.

Eксклузивен партньор по продажбите на Sunny View е Sotheby s International Realty - водещ международен бранд с най-високо световно признание и доверие в сферата на луксозните недвижими имоти.

Резервирайте вашата среща, за да се запознаете с проекта в детайли и изберете най-подходящия дом за вас.

Ref 6644
Страница на обявата:
Сподели обявата:
Публикувана в 12:28 на 26 април, 2024 год. Обявата е посетена 104 пъти
Брокер:
Брокер Аделина Цветкова Аделина Цветкова

Личен телефон: 02/ 963 24 60;

Още оферти от Аделина Цветкова:
продажби   наеми
Агенция:
Агенция БЪЛГАРИЯ СОТБИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ РИЪЛТИ
БЪЛГАРИЯ СОТБИС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ РИЪЛТИ
град София, ул. Московска 29А, София

Офис телефони: 02/9632460; 0888623553;
Телефон: 02/9632460

Още оферти на агенцията:
продажби   наеми
Изпрати E-mail на продавача:
  • Въпрос:

  • Вашето име:

  • Вашия Е-mail:

  • Телефон: